Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 28566 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni - ajutoarele lui Mos Craciun! Jandarmii colindati de elevii bistriteni

In preajma marii sarbatori a nasterii Domnului, jandarmii bistriteni au adus un zambet pe chipul persoanelor internate la Centrul Medico-Social Teaca.

 Cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud i-au vizitat  in pragul Craciunului pe cei aflati in centru. Fiecarei persoane i-a fost oferit cate un cadou, iar centrului i-au fost donate alimente, detergenti si scutecele atat de necesare persoanelor suferinde internate in centru. Vizita jandarmilor a adus pe chipul acestora  un strop de bucurie in preajma sarbatorii Craciunului.

 Jandarmii bistriteni au raspuns si acum nevoilor celor aflati in dificultate, ca de fiecare data cand a fost nevoie de ajutorul lor, aducand astfel bucurie in sufletul acestora de sarbatori.

Actiunea a fost organizata in cadrul Campaniei "Jandarmeria pe intelesul tuturor!", campanie care se deruleaza pana in luna septembrie a anului viitor.

 .


In aceasta perioada premergatoare marii sarbatori a nasterii Domnului Jandarmeria Bistrita a fost colindata de elevi ai unitatilor de invatamant din municipiu.

Joi, 19 decembrie a.c., jandarmii au primit colinda elevilor Scolii de Arte si Meserii "Sf. Maria" Bistrita si a celor din clasa a II  a A, de la C. N. "Andrei Muresanu".

Ca in fiecare an jandarmilor li s-au adus multumiri pentru activitatea desfasurata in timpul anului, prin cel mai frumos obicei strabun: colindul traditional romanesc.

 

                   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2478 vizualizări20 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0