Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 11860 vizitatori azi
Mos Craciun a sosit la Jandarmeria Bistrita! Surprinsi cu brazii in camioneta!

Ca in fiecare an si sambata 21 decembrie a.c., la copiii cadrelor Jandarmeriei Bistrita a sosit Mosul.Cei mici, plini de emotie sau mai indrazneti au rostit cate o poezie sau cate un colind iar Mosul i-a rasplatit cu daruri.

Actiunea a fost organizata in cadrul Campaniei "Jandarmeria pe intelesul tuturor!", campanie care se deruleaza pana in luna septembrie a anului viitor.

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 


Vineri, 20 decembrie 2013 in jurul orei 06.00, o patrula de Jandarmerie aflata intr-o actiune specifica de patrulare, a depistat pe drumul de centura al municipiului Bistrita, o camioneta incarcata cu brazi.

Imediat jandarmii au trecut la identificarea persoanelor care se aflau in autovehicul si la verificarea provenientei brazilor.

 Danut B. de 22 de ani si Cornel B. de 19 ani, ambii din Bistrita-Birgaului si Ionut V. de 21 de ani din Prundu Birgaului, nu detineau documente legale de provenienta a pomilor de Craciun, ca urmare jandarmii au intocmit un proces-verbal de constatare.

Cei 65 de brazi au fost predati Ocolului Silvic Bistrita, conform procedurilor legale in vigoare.

Pe numele celor trei barbati jandarmii au intocmit actele de constatare si sesizare pentru sustragerea brazilor, acte care au fost inaintate catre Parchetul Bistrita-Nasaud pentru a se da solutia legala.

Actiunile punctuale de depistare a celor care incalca legea vor continua pe toata perioada sarbatorilor de iarna, pentru a preveni atat taierile cat si comercializarea brazilor pentru Craciun.

                                                                                                                                               

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

0 comentarii2359 vizualizări21 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0