Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Misiuni ale jandarmilor bistriteni organizate pe perioada sarbatorilor de iarna.

Peste 200 de jandarmi se vor afla pe perioada Craciunului si Anului Nou in mijlocul cetatenilor cu ocazia diferitelor evenimente cu public numeros organizate atat la nivel local cat si judetean. Din experienta anilor anteriori, ca urmare a specificului acestei perioade a anului, caracterizata de multitudinea activitatilor derulate cu ocazia sarbatorilor, in spatiul public sunt organizate foarte multe manifestari la care participa un numar mare de persoane, fapt ce impune o prezenta activa a structurilor Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, in zonele si mediile care pot afecta siguranta persoanelor si bunurilor acestora in scopul asigurarii climatului de normalitate publica.

Tot in aceasta perioada se deruleaza anumite fapte antisociale caracteristice, printre cele mai importante fiind taierea si comercializarea ilegala a pomilor de Craciun si comercializarea ilegala a materialelor pirotehnice.

Prin structurile specializate Jandarmeria Bistrita-Nasaud va asigura ordinea publica in locurile in care se organizeaza evenimente la care participa un numar important de persoane; (manifestari cultural-artistice de Craciun sau Revelion, manifestari religioase sau comemorative)

Totodata sunt organizate patrule ale Jandarmeriei Montane Rodna si Piatra Fintinele, in zona montana din aria de competenta si in zona partiilor de schi pentru a putea veni in sprijinul persoanelor aflate in dificultate.

Pe linie de paza si protectie institutionala, pe toata perioada sarbatorilor, va fi asigurata protectia celor 16 obiective aflate in responsabilitatea Jandarmeriei Bistrita-Nasaud si va fi asigurata protectia si monitorizarea transporturilor de valori in beneficiul Trezoreriei.

          Totodata, permanent va fi pregatita o subunitate care va interveni la nevoie pentru   restabilirea ordinii publice.

                                                                           

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2842 vizualizări23 decembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0