Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 10968 vizitatori azi
Pompierii bistriteni implicatii in mai multe campanii umanitare in pragul Sarbatorilor de iarna.

Craciunul este un moment in care oamenii doresc sa fie alaturi unii de ceilalti si, mai ales, sa daruiasca clipe de bucurie celor napastuiti. Pompierii, mereu alaturi de semeni in momentele dificile, inteleg importanta vietii, faptul ca bucuria nu are varsta si ca a-i ajuta pe cei aflati in nevoie ramane obiectivul prioritar al menirii de zi cu zi.

Astfel, pompierii bistriteni s-au implicat in mai multe campanii umanitare, prin contributia cadrelor inspectoratului, dar si cu sprijinul unor persoane fizice si juridice, care au tinut sa aduca un strop de lumina in sufletele semenilor nostri.

Multumita contributiei benevole a personalului din cadrul Serviciului Protectie, Pregatire si Educatie Preventiva a Populatiei s-a reusit strangerea unei sume de bani si achizitionarea celor necesare pentru realizarea a 60 de pachete pentru tinerii asistati in Preventoriul TBC de copii Ilisua.

Salvatorii din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au vizitat, in acelasi context, doua familii din municipiul Bistrita si cate o familie din localitatea Livezile, respectiv Dorolea, in timp ce pompierii militari din Singeorz Bai au vizitat o familie din localitatea Poiana Ilvei.

Am avut onoarea sa putem face parte dintr-o campanie initiata de oameni deosebiti,  "Daruieste de Sarbatori", care au avut de fiecare data multumirea ca, pentru cateva clipe, au putut aduce un zambet pe fata si bucurie in sufletul acestor oameni incercati de soarta. Trei familii din localitatea Jelna, una din municipiul Bistrita, alte doua familii din localitatea Rodna, respectiv Rebrisoara si terminand cu trei familii greu incercate din localitatea Cosbuc, ne-au asteptat cu caldura sa le trecem pragurile. 

 Fie ca sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului sa aduca in sufletele tuturor liniste si bucurie!

 

 COMPATIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU BISTRITA - NASAUD.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

1 comentariu2534 vizualizări23 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0