Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 08 Martie 2021 - 18898 vizitatori azi
Jandarmii au depistat brazi si petarde oferite ilegal spre vanzare in preajma Craciunului.

Jandarmii bistriteni au intensificat in aceasta perioada actiunile specifice atat in municipiu cat si pe raza judetului, pe linia protejarii populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite privind brazii pentru Craciun si materialele pirotehnice.

In cursul zilei de luni, 23 decembrie a.c., au fost depistate mai multe persoane care ofereau spre vanzare atat in Piata Decebal cat si in Piata Independentei Nord, un numar total de 27 de brazi. La vederea jandarmilor o persoana si-a abandonat marfa si a fugit de la fata locului.

 In timpul verificarilor jandarmii au depistat asupra unei persoane si un numar de 100 de petarde detinute in vederea comercializarii ilicite.

 Brazii si materialul pirotehnic au fost predate organelor silvice abilitate, respectiv organelor de politie, in vederea continuarii cercetarilor.

 Actiunile punctuale de depistare a celor care incalca legea vor continua pe toata perioada sarbatorilor de iarna, pentru a preveni atat taierile, comercializarea brazilor pentru Craciun si comercializarea ilegala a materialelor pirotehnice.

                                                                                                                                               

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2534 vizualizări24 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0