Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 1660 vizitatori azi
Incendiu la un service auto. Accident rutier cu o victima in municipiul Bistrita.

Sambata, 28 decembrie a.c., la ora 20.46, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, prin numarul de urgenta unic 112, despre faptul ca acoperisul unui service auto, situat pe strada George Enescu din municipiul Bistrita, a fost cuprins de flacari.

Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD au ajuns in cel mai scurt timp la locul solicitarii, pompierii militari constatand ca ardea astereala din lemn a acoperisului, cu posibilitate de extindere la intreaga hala (birouri, service, anvelope depozitate).

Incendiul a fost lichidat in aproximativ doua ore, iar flacarile au afectat acoperisul din lemn al halei pe o suprafata de circa 200 mp si au degradat 30 de anvelope depozitate in zona de manifestare a incendiului. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un cos de fum deteriorat.

Accident rutier cu o victima in municipiul Bistrita

Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost solicitat sa intervina duminica, 29 decembrie a.c., ora 14.03, pe bulevardul Republicii din municipiul Bistrita, pentru a acorda primul ajutor unei femei de 45 de ani, victima unui accident rutier. Femeia prezenta o fractura la nivelul unui membru inferior, traumatism toracic si multiple leziuni si contuzii la nivelul capului.  Dupa stabilizare, aceasta a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.

Incendiu la o camera de camin

Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitata duminica, 29.12.2013, la ora 15.40, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o camera de camin dintr-un imobil situat in municipiul Bistrita, strada Somesului. Incendiul se manifesta cu flacara deschisa in interiorul incaperii, iar fumul dens a inundat casa scarii atat la parterul imobilului, cat si la etajele superioare. S-a luat masura evacuarii unui numar de 20 de persoane din imobil pentru a evita intoxicatiile cu fum. In urma incendiului, au ars elemente de mobilier, articole de imbracaminte si aparatura electrocasnica. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind un aparat de  gatit improvizat lasat nesupravegheat in stare de functionare.

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

 

0 comentarii2282 vizualizări30 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0