Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 05 Martie 2021 - 7440 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni - in sprijinul cetatenilor pe perioada sarbatorilor!

Pe perioada sarbatorilor de iarna pe linia asigurarii ordinii si sigurantei publice nu au fost constatate probleme deosebite, bistritenii demonstrand inca odata ca stiu sa sarbatoreasca fara sa creeze probleme.

         Jandarmii s-au aflat in mijlocul cetatenilor pe perioada sarbatorilor, atat in municipiu cat si in judet si zona montana.

          Pe linia asigurarii ordinii publice la manifestarile cu public numeros organizate cu ocazia revelionului nu au fost constatate probleme deosebite, cetatenii dand dovada inca o data ca stiu sa se distreze in mod civilizat.

         In zona montana, jandarmii montani din Rodna si din Piatra Fintinele s-au aflat in cele mai importante zone de agrement unde au fost prezenti turistii pentru a petrece sarbatorile de iarna. Nu au existat probleme deosebite care sa puna in pericol integritatea persoanelor aflate la munte in aceasta perioada, ca urmare nu a fost nevoie de interventia jandarmilor montani, actiunile de prevenire fiind de un real folos si in aceasta zona.

         In perioada de referinta totalul sanctiunilor aplicate de catre jandarmi se ridica la 6.550 lei si 4 avertismente scrise. Totodata in perioada sarbatorilor au fost constatate in mod independent si un numar de 3 infractiuni. (furturi din hipermarket si sustragere brazi de Craciun)

                                                                                                                                                                       

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2275 vizualizări07 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0