Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 07 Martie 2021 - 10660 vizitatori azi
Program non-stop de sarbatori!

             Jandarmii bistriteni vor sarbatori si in acest an Craciunul si Revelionul prin munca. Pentru ca bistritenii sa aiba sarbatori linistite, 120 de jandarmi se vor afla la datorie pe parcursul acestor zile asigurand masurile de ordine publica atat in sistem integrat, cat si independent, atat in municipiul Bistrita cat si in orasele Beclean, Nasaud si Singeorz-Bai. 

Nici statiunile din zonele montane Piatra Fantanele si Rodna nu au fost uitate, jandarmii montani asigurand masurile de ordine publica mai ales in zonele care vor fi vizitate in aceste zile de turisti (Piatra Fantanele - Tihuta - Colibita si Singeorz-Bai - Valea Vinului - Poiana Zanelor, etc.).

De Revelion, in noaptea dintre ani, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica pe raza municipiului Bistrita dar mai ales in zona Pietonalului, unde vor fi prezenti bistritenii care doresc sa petreaca alaturi de municipalitate.

 

 

    Ptr.Ofiter informare si relatii publice

                                                     Cpt.

                                                           Florian SARARU

0 comentarii2898 vizualizări23 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0