Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 972 vizitatori azi
Locuinte ilegale verificate de jandarmi!

La primele ore ale diminetii zilei de 9 ianuarie a.c., jandarmii Detasamentului 1Mobil Bistrita, au executat o actiune punctuala in zona industriala a municipiului Bistrita (fosta fabrica de industrializare a lemnului - CPL).

    Ca urmare a unor sesizari cu privire la savarsirea mai multor fapte antisociale in zona, jandarmii au executat o actiune specifica pentru prevenirea unor asemenea fapte. La fata locului au fost depistate mai multe persoane care stau in locuinte improvizate, in conditii improprii. Alaturi de jandarmi au fost prezenti si reprezentanti ai Politiei Locale a municipiului Bistrita, consilierul pentru probleme pe linie de rromi din cadrul Directiei de Servicii Sociale, un reprezentant al Disciplinei in Constructii, ambii din cadrul Primariei municipiului Bistrita si un reprezentant al Directiei pentru Protectia Copilului B.-N.

In urma incheierii verificarilor desfasurate de catre oamenii legii s-a constatat ca  in locuintele improvizate se afla 20 de persoane, din care patru minori, fiecare institutie prezenta la fata locului venind cu solutii in vederea rezolvarii situatiei celor in cauza.

                                                                                           

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

1 comentariu1904 vizualizări09 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0