Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Interventii SMURD. Incendiu in localitatea Coldau.

In perioada 10.01.2014, ora 07.30 - 13.01.2014, echipajelor S.M.U.R.D. din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud le-au fost alocate 63 cazuri privind acordarea asistentei medicale prespitalicesti, dupa cum urmeaza:

    Echipajul de terapie intensiva mobila: 9 cazuri;

    Echipajul de prim ajutor Bistrita: 24 cazuri;

    Echipajul de prim ajutor Prundu Birgaului: 7 cazuri;

    Echipajul de prim ajutor Nasaud: 8 cazuri;

    Echipajul de prim ajutor Beclean: 9 cazuri;

    Echipajul de prim ajutor Singeorz Bai: 6 cazuri;

 

Incendiu in localitatea Coldau.

            Pompierii militari din cadrul subunitatii din Beclean au intervenit sambata, 11.01.2014, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit din localitatea Coldau. Flacarile se manifestau la nivelul cosul de evacuarea fumului, iar prin interventia rapida a militarilor a fost impiedicata extinderea acestora la acoperisul imobilului, limitandu-se in acest mod pagubele materiale.

 

Accident rutier in localitatea Teaca.

            Luni dimineata, 13.01.2014, la ora 06.04, dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. a fost informat despre producerea unui accident rutier pe DN 15 A, la intrarea in localitatea Teaca, o autoutilitara a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un cap de pod. Conducatorul auto, un barbat in varsta de 40 de ani, a ramas incarcerat. Echipajul medical din punctul de lucru Teaca, apartinand SAJ BN, a ajuns imediat la locul accidentului, a stabilizat victima si a extras-o in conditii de siguranta. Barbatul era constient in momentul preluarii, insa prezenta un traumatism cranian. Pompierii militari au deconectat borna de la acumulator si au luat celelalte masuri specifice de aparare impotriva incendiilor, dupa care au sablat carosabilul in vederea reluarii circulatiei in conditii normale.

 

    Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2870 vizualizări13 ianuarie 2014




rss 2.0
rss 2.0