Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Interventii SMURD. Incendiu in localitatea Spermezeu.

In ultimele 24 de ore, echipajelor S.M.U.R.D. din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud le-au fost alocate 23 cazuri privind acordarea asistentei medicale prespitalicesti, dintre acestea cele mai frecvente cazuri fiind:  traumatisme, dureri toracice si abdominale, halene alcoolice, fracturi, contuzii puternice etc. 

De asemenea, echipaje ale pompierilor militari au executat doua misiuni de sprijin transport persoane supraponderale, in colaborare cu echipajele ale Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita - Nasaud, atat de la domiciliile solicitantilor catre unitati spitalicesti, cat si intre sectiile Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita - Nasaud.

 

Incendiu in localitatea Spermezeu.

 Pompierii militari din cadrul subunitatii din Beclean au fost informati marti, 11 februarie, in jurul orei 11.15, despre faptul ca la nivelul unei gospodarii din localitatea Spermezeu a izbucnit un incendiu. Primii care au asigurat interventia au fost pompierii voluntari din localitate, sub coordonarea dispeceratului comun ISU - SAJ, sprijiniti de pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Beclean, care s-au deplasat la locul solicitarii cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma. Incendiul se manifesta la nivelul unei afumatori, alipita unei bucatarii de vara, cu posibilitate de propagare la casa de locuit. Focarele au fost localizate rapid, iar flacarile au fost lichidate inainte ca acestea sa produca pagube la casa de locuit. Au ars afumatoarea, un perete exterior al bucatariei de vara si acoperisul acesteia pe o suprafata de aproximativ 15 mp. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil din cauza utilizarii necorespunzatoare a focului deschis in spatii inchise.

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2765 vizualizări12 februarie 2014




rss 2.0
rss 2.0