Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 07 Martie 2021 - 12422 vizitatori azi
Fara probleme de sarbatori!

             Pe toata durata sarbatorilor de iarna, (Craciunul si Anul Nou), jandarmii s-au aflat la datorie atat in municipiul Bistrita cat si in judet.

              120 de jandarmi au asigurat masurile de ordine publica si ca urmare nu au existat probleme deosebite in perioada sarbatorilor, cetatenii dand dovada de faptul ca stiu sa se distreze in conditii normale si civilizate.

De asemenea si zona montana a fost supravegheata indeaproape de catre efectivele posturilor de jandarmi montani din Rodna si Piatra Fantanele. De altfel, pe toata perioada sezonului rece jandarmii montani se vor afla datorie in sprijinul turistilor care isi vor petrece timpul liber la munte.

 

Jandarmii la datorie si de Boboteaza

            50 de jandarmi vor asigura de Boboteaza masurile de ordine publica la bisericile din judet, unde crestinii se vor aduna in numar mare la slujbele religioase si la sfintirea apei.

Masurile de ordine publica vor fi asigurate de jandarmi conform competentelor legale in vigoare atat la lacasurile de cult din municipiul Bistrita cat si in Nasaud, Beclean, Sangeorz-Bai, Sant, Rodna si Piatra Fantanele.

In orasul statiune Sangeorz-Bai va fi organizat si un spectacol cultural artistic la care efective din cadrul Sectiei de Jandarmi din localitate vor asigura masurile de ordine publica in zona.

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2352 vizualizări04 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0