Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 25 Ianuarie 2021 - 15012 vizitatori azi
Mama si fiica decedate in urma asfixierii cu monoxid de carbon.

La data de  02.09.2010, ora 17.19 politistii bistriteni au fost sesizati prin apel de urgenta 112  ca in localitatea Agrisu de Jos,  au fost gasite intr-un imobil, in stare de inconstienta trei persoane.  La fata locului s-a deplasat echipa operativa a Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita - Nasaud , care in urma investigatiilor efectuate a stabilit ca:

          -intr-o bucatarie de vara ce a fost recent renovata, proprietarii au construit in acest an,   o soba de teracota noua pe care acestia au utilizat-o pentru prima oara in noaptea de 01/02.09.2010. Acest fapt a fost fatal pentru doi membrii ai familiei , mama-fiica care au dormit in acea incapere si care in urma asfixierii cu monoxid de carbon au decedat. Barbatul familiei care se afla si el in incapere a fost gasit in stare de inconstienta de catre un vecin.

          La sosirea ambulantei s-a constatat ca  mama de 77 ani si fiica acesteia de 55 ani erau decedate, iar barbatul de 59 ani a fost transportat de urgenta la Spitalul Orasenesc Beclean, in prezent starea acestuia fiind stabila.

          In cauza nu sunt suspiciuni cu privire la conditiile in care a survenit decesul celor doua persoane, urmand a se efectua necropsiile in vederea stabilirii cauzei mortii.

          Cercetarile continua de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

         

0 comentarii5530 vizualizări03 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0