Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 05 Iulie 2020 - 4012 vizitatori azi
Scandal iscat intre patru tineri - aplanat de jandarmii bistriteni in aceasta dimineata!

Patru tineri au provocat un scandal in dimineata zilei de 01 aprilie a.c., in Parcul Mihai Eminescu din municipiul Bistrita. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea acestuia iar la vederea jandarmilor s-au opus cu violenta.  Din fericire acesta a fost doar scenariul unui execrcitiu demonstrativ care a fost organizat de catre jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, in cadrul actiunilor organizate cu prilejul Zilei Jandarmeriei Romane 2014.

             In Parcul Mihai Eminescu fost organizat si un Punct de Informare al Jandarmeriei bistritene intre orele 11.00-14.00.

             Anul acesta Jandarmeria Romana implineste 164 de ani de la infiintare si ca de fiecare data la Bistrita au fost organizate o serie de manifestari si actiuni specifice care sa marcheze aceasta zi.               

             Acestea vor culmina cu Ziua Portilor Deschise care va fi organizata joi, 03 aprilie 2014 la sediul unitatii, de la ora 11.00.

            Cu aceasta ocazie jandarmii vor putea fi vizitati de catre toti bistritenii care doresc sa afle mai multe despre activitatea si atributiile celor care se afla la datorie in slujba cetateanului, zi de zi.

              Copiii si elevii cu care jandarmii au colaborat pe linie de prevenire a violentei sunt invitati sa le calce pragul, pentru a vedea care este locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Cei prezenti in curtea institutiei din strada Romana, nr. 17A, vor putea asista la diverse exercitii demonstrative executate de catre jandarmi, putand de asemenea sa vada o parte din materialele aflate in dotarea acestora la misiuni.

             Cu aceasta ocazie va putea fi vizitata si expozitia organizata la sediul Jandarmeriei bistritene intitulata sugestiv "Jandarmii bistriteni - trecut si prezent!".

          Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii1946 vizualizări01 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0