Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 10080 vizitatori azi
In debutul "Saptamanii Altfel"- portile Jandarmeriei bistritene vor fi deschise pentru copii si elevi!

In cadrul campaniei de prevenire si Informare "Jandarmeria pe intelesul tuturor!" si cu ocazia actiunilor organizate de elevi in cadrul "Saptamanii Altfel", luni si marti in zilele de 07 si 08 aprilie a.c., copiii si elevii din cadrul unitatilor de invatamant din Bistrita dar si din mediul rural sunt asteptati la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, pentru a vizita unitatea in cadrul actiunii "Ziua Portilor Deschise".

             Cu aceasta ocazie jandarmii vor putea fi vizitati de catre toti bistritenii care doresc sa afle mai multe despre activitatea si atributiile celor care se afla la datorie in slujba cetateanului, zi de zi.

            Copiii si elevii cu care jandarmii au colaborat pe linie de prevenire a violentei si nu numai, sunt invitati sa le calce pragul, pentru a vedea care este locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Cei prezenti in curtea institutiei din strada Romana, nr. 17A, vor putea sa vada o parte din materialele aflate in dotarea jandarmilor la misiuni.

             In cadrul activitatilor va putea fi vizitata si expozitia organizata la sediul Jandarmeriei bistritene intitulata sugestiv "Jandarmii bistriteni - trecut si prezent!".

             Anul acesta Jandarmeria Romana implineste 164 de ani de la infiintare si ca de fiecare data la Bistrita au fost organizate o serie de manifestari si actiuni specifice care sa marcheze aceasta zi, reunite in Saptamana Jandarmeriei Bistritene.              

            Acestea au culminat cu Ziua Portilor Deschise care a fost organizata joi, 03 aprilie 2014 la sediul unitatii, de la ora 11.00, o activitate la care au fost prezenti sute de copii si elevi dar si reprezentanti ai institutiilor locale si judetene.

           

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2079 vizualizări04 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0