Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Vizita elevilor de la Liceului Militar din Campulung M. la Batalionul 812 Infanterie.

In data de 07 aprilie 2014, Batalionul 812 Infanterie "Bistrita" a primit vizita elevilor claselor a XI-a din Colegiul Militar Liceal "Stefan cel Mare" din Campulung Moldovenesc, activitate desfasurata in cadrul calatoriei de orientare scolara si profesionala in unitati de lupta si invatamant din MapN.

 Cu aceasta ocazie, s-au organizat standuri de prezentare a tehnicii si armamentului din dotarea marii unitati, prezentarea  brigazii si a batalionului, precum  si vizitarea salii de traditii a Brigazii 81 Mecanizate "Gl.Grigore Balan".

Din partea esalonului superior, activitatea a fost coordonata de catre lt. col. Marandel Mihai, iar din partea batalionului,  de activitate a raspuns lt. Birzu Andreea.

 Elevii Colegiului Militar Liceal "Stefan cel Mare", au fost  impresionati de tehnica moderna din dotarea batalionului si a subunitatilor de brigada, precum  si de rezultatele obtinute de catre militari in numeroasele misiuni la care au participat.

 

  Locotenent Andreea Birzu

RMNC 2409-253

Ofiter cu informarea si relatiile publice

la Batalionul 812 Infanterie "Bistrita".

 

0 comentarii3073 vizualizări07 aprilie 2014




rss 2.0
rss 2.0