Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Incendiu in Dumitrita si Bistrita. Barbat cu membru superior stang amputat.

Dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat joi dimineata, 10 aprilie, la ora 10.12, despre izbucnirea unui incendiu la o casa de locuit din localitatea Dumitrita. De asemenea, pompierii au fost informati ca in interiorul imobilului ar fi ramas o persoana blocata. Doua echipaje ale pompierilor militari, cu autospeciale de lucru cu apa si spuma, impreuna cu un echipaj apartinand Ambulantei s-au deplasat de urgenta la locul indicat, unde au constatat ca incendiul se manifesta in interiorul locuintei. Femeia in varsta de 69 de ani a reusit sa iasa din zona de manifestare a incendiului, insa prezenta intoxicatie cu fum si atac de panica puternic. Aceasta a fost preluata de echipajul medical sosit la locul evenimentului.

Prima interventie a fost asigurata de pompierii voluntari din localitate si de catre sateni, care au lichidat incendiul inainte ca acesta sa provoace mai multe pagube.

Au ars doua incaperi, pe o suprafata de cca. 30 mp, elemente de mobilier si aparatura electrocasnica. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.

 

Incendiu in municipiul Bistrita

 Trei echipaje ale pompierilor militari, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si autoscara mecanica, au fost solicitate joi seara, 10 aprilie, la ora 20.09, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu care se manifesta la un apartament situat la etajul III al unui imobil din municipiul Bistrita, bulevardul Republicii. Pompierii militari au intrat in interiorul apartamentului, care era inundat cu fum dens si au localizat focarele care se manifestau in interiorul bucatariei. Prin interventia lor, au fost limitate considerabil pagubele materiale si a fost impiedicata propagarea incendiului la intreg apartamentul si la locuintele invecinate. Au ars elementele de mobilier din bucatarie, instalatia electrica si centrala termica. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil,  de jocul copiilor cu focul.  

 

 

 

 

 

Barbat cu membru superior stang amputat

 Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de interventie Singeorz Bai a fost solicitat sa intervina joi, 10 aprilie, la ora 18.23 in localitatea Singeorz Bai pentru a prelua un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani care si-a amputat bratul drept, in timp ce taia lemne la circula. Barbatul prezenta hemoragie masiva, dupa stabilizare fiind transportat de urgenta spre Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a plecat in intampinare, a preluat victima, a transportat-o la spital, iar acolo medicii au hotarat ca victima sa fie directionata de urgenta la o clinica de specialitate din municipiul Cluj - Napoca.

 

 

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

 

0 comentarii2940 vizualizări11 aprilie 2014




rss 2.0
rss 2.0