Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Campanie umanitara pentru sprijinirea Preventoriului TBC de Copii din Ilisua.

Penitenciarul Bistrita a demarat o campanie umanitara pentru sprijinirea Preventoriului TBC de Copii din localitatea Ilisua, alaturandu-se astfel initiativelor similare de pe plan local.

Pentru sprijinirea persoanelor aflate in dificultate, angajatii Penitenciarului Bistrita au donat sume de bani, iar persoanele private de libertate si-au exprimat dorinta de a dona o parte din ratia de alimente (painea, precum si alimentele aferente micului dejun din data de 13 aprilie 2014). Bunurile si sumele de bani colectate au fost distribuite in cursul zilei de 16 aprilie 2014, de catre angajatii penitenciarului.

Implicarea in acest gen de actiuni este motivata de necesitatea accentuarii faptul ca, implicarea in a darui celor aflati in nevoie si exprimarea generozitatii fata de semenii care se confrunta cu situatii dificile de viata, sunt aspecte care trebuie sa caracterizeze orice persoana, indiferent de conditia si statutul social.

 

 

Inspector principal de penitenciare Laura OPRIS

Pentru purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2849 vizualizări16 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0