Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 8116 vizitatori azi
UN STROP DE BUCURIE IN PRAG DE SARBATORI.

Dimineata zilei de 4 aprilie nu va fi uitata niciodata de membrii a doua familii din localitatea Muresenii Birgaului. Putin dupa ora 05.00, alertati de vecini, persoanele care locuiau in patru case au vazut cum agoniseala de o viata a fost cuprinsa de un incendiu violent, care ameninta sa se extinda la alte case din apropiere.

Aceiasi oameni care s-au luptat mai bine de trei ore cu flacarile au dorit sa fie alaturi de semenii lor care, in prag de sarbatori, se afla in plina reconstructie a bunurilor mistuite de flacari. Alaturi de prietenii de la fundatia Tasuleasa Social, pompierii militari au dus alimente neperisabile si alte obiecte de prima necesitate pentru cei opt copii care au ramas fara acoperis deasupra capului.

In acelasi timp, alta delegatie a pompierilor militari bistriteni s-a deplasat in localitatea Vita, comuna Nuseni, unde au fost asteptati de 14 copii, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, aflati in grija preotului paroh Lorinczy Karoly.  Acestia au fost luati sub aripa protectoare a parintelui paroh in urma cu mai multi ani, fie din familii dezorganizate sau cu posibilitati limitate, fie direct din strada, unde traiau din mila trecatorilor. Au primit din partea pompierilor un curcan, alimente neperisabile (zahar, ulei, faina), fructe si dulciuri.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE I.S.U. "BISTRITA".

 

 

0 comentarii2303 vizualizări17 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0