Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 9154 vizitatori azi
Incendiu in municipiul Bistrita.

Accident rutier la intrarea in localitatea Rusu Birgaului. Luni seara, 21 aprilie a.c., la ora 21.33, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat despre producerea unui accident rutier pe DN 17, la intrarea in localitatea Rusu Birgaului. Un autoturism in care se afla un barbat in varsta de 25 a parasit partea carosabila, a intrat in coliziune cu un cap de pod, a ricosat intr-un gard de beton, dupa care a ajuns in santul de pe marginea soselei. Tanarul ramas incarcerat a fost extras din autoturismul avariat de catre pompierii militari care au fost nevoiti sa indeparteze portiera si o parte din plafonul masinii. Dupa stabilizare, acesta a fost transportat de catre echipajul de terapie intensiva mobila SMURD la cea mai apropiata unitate spitaliceasca.

 

Incendiu in municipiul Bistrita

             Dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat marti dimineata, 22 aprilie, la ora 04.35, despre izbucnirea unui incendiu la o casa de locuit din municipiul Bistrita, str. Subcetate. Patru echipaje ale pompierilor militari bistriteni, cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat de urgenta la locul evenimentului.

            Incendiul se manifesta violent, cu flacara deschisa la nivelul acoperisului unei case de locuit si a unei bucatarii de vara si ameninta sa se extinda la imobilele invecinate, aflate la o distanta mai mica de 5 m fata de zona de manifestare a focarelor. Nu au fost inregistrate victime, paramedicii acordand ingrijiri medicale unei femei care a suferit un atac de panica.

            Incendiul a fost localizat si lichidat in limitele gasite in aproximativ 90 de minute, interval in care s-a reusit protejarea caselor invecinate. Au ars acoperisul casei si bucataria de vara pe o suprafata de aproximativ 150 mp si au fost afectate casele invecinate (doua geamuri termopan sparte si 0,5 mp acoperis).

            Dupa finalizarea interventie s-a stabilit faptul ca incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic al unui burlan metalic neprotejat fata de materialele combustibile.   

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto -arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2044 vizualizări22 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0