Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 28 Februarie 2021 - 10944 vizitatori azi
Trei eleve din Bistrita au demonstrat ca: De la farsa pana la infractiune e doar un pas.

Politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale Bistrita au  identificat pe elevele Larisa M.,  din Bistrita,  Mihaela S., din  Bacau si  Ileana S., de 15 ani din Bistrita, care la data de 19.01.2010, in jurul orei 19:00, in timp ce se aflau in incinta internatului CSM Bistrita,  unde erau cazate, Larisa M. si  Mihaela S., sub pretextul ca vor sa-i faca o farsa, au determinat-o pe Ileana S. sa intre in camera partii vatamate  Petrica M., de 14 ani, a carei usa era deschisa,  si sa-i sustraga de sub perna, un telefon mobil  in valoare de 600 lei, pe care l-au ascuns.

           Desi au avut posibilitatea de a restitui bunul,  Larisa M. si  Mihaela S. au dat telefonul mobil lui Alin H., de 25 ani, din municipiul Bistrita ,  pentru a-l valorifica.

           Prejudiciul cauzat, in valoare de 600 lei, a fost recuperat de politisti si restituit partii vatamate.

         Cercetarile continua de  politistii Biroului de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunilor de instigare si  furt calificat  in vederea documentarii intregii activitati infractionale a faptuitoarelor.

0 comentarii5565 vizualizări03 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0