Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Incendiu la o unitate bancara din Bistrita. Barbat inconstient la Baile Figa.

Vineri, 25 aprilie a.c., la ora 15.56, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, prin numarul unic de urgenta 112, despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei banci din municipiul Bistrita, str. 1 Decembrie. Doua echipaje ale pompierilor militari bistriteni s-au deplasat la locul solicitari cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma. Toate persoanele care se aflau in interiorul unitatii bancare au iesit in siguranta din incaperea inundata cu fum. Pompierii militari au localizat si lichidat rapid incendiul si au limitat considerabil pagubele materiale. A fost afectat tavanul pe o suprafata de aproximativ 10 mp. Cauza probabila a fost stabilita ca fiind efectul termic al curentului electric - consumator lasat sub tensiune.

 

Barbat inconstient - Baile Figa

 Duminica, 27 aprilie, la ora 14.06, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat despre producerea unui incident la Baile Figa - Beclean. Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat, cu resuscitare, un barbat in varsta de 28 de ani si l-a transportat de urgenta la CPU Beclean. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost solicitat pentru a transporta de urgenta victima la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita in vederea investigatiilor medicale suplimentare.

 

Asanare de munitie - Bistrita - Birgaului

 Un echipaj pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita"a fost solicitat sa intervina duminica, 27 aprilie, in jurul orei 16.00, pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportul si depozitarea unui proiectil cal. 100 mm perforant trasor gasit intr-o padure pe raza localitatii Bistrita - Birgaului (Padurea Simegea).

 

 

Incendiu in localitatea Chetiu - comuna Chiochis.

 Dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat duminica, 27 aprilie, in jurul orei 18.00, despre izbucnirea unui incendiu la o casa de locuit din localitatea Chetiu - comuna Chiochis. Doua echipaje ale pompierilor militari din subunitatea din Beclean, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, sprijiniti de pompierii voluntari apartinand SVSU Chiochis, s-au deplasat de urgenta la locul evenimentului. Dupa aproape o ora, incendiul care se manifesta atat la acoperis, cat si in interiorul locuintei a fost stins. Au fost afectate acoperisul pe o suprafata de cca. 40 mp, tavanul si elemente de mobilier. Dupa finalizarea interventiei a fost stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de folosirea intentionata a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

 

In ultimele 72 de ore, in intervalul 25.04.2014, ora. 07.30 - 28.04.2014, ora 07.30, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" au intervenit pentru asigurarea unui numar de 73 urgente medicale prespitalicesti.

 

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2758 vizualizări28 aprilie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0