Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 07 Martie 2021 - 10860 vizitatori azi
Infractiune surprinsa de jandarmi in flagrant!

In aceasta noapte in jurul orei 24.00 si 10 minute, jandarmii care efectuau serviciul de patrulare in zona Garii pe strada Rodnei au observat doi tineri care alergau spre Gara. Imediat acestia s-au apropiat de cei in cauza, intrebandu-i daca pot fi ajutati cu ceva. Tinerii doreau de fapt sa-l ajunga din urma pe cel care le-a sustras telefonul mobil.

In timp ce se afla intr-unul din localurile publice din zona alaturi de cativa prieteni, Daniel V. de 27 de ani din Bistrita, spune ca de masa lor s-au apropiat doua persoane care s-au oferit sa faca schimb de telefoane mobile. Sub acest pretext faptuitorul, Cristian G. de 27 de ani din Bistrita alaturi de prietenul sau Rares H. de 24 de ani din Teaca, a pus mana pe telefonul pagubitului aflat pe masa si a iesit afara in ideea de a-l proba. In schimb, cel in cauza a inceput sa alerge cu telefonul in mana spre Gara, fara a se intoarce in local pentru a-l inapoia proprietarului.

Jandarmii au pornit in cautarea faptuitorilor si imediat ce au fost identificati si legimitati cei doi au fost invitati la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud unde li s-au intocmit actele premergatoare in vederea inceperii urmarii penale.

Telefonul, un Nokia 1112 a fost recuperat de jandarmi si a fost predat pagubitului pe baza de proces-verbal de predare-primire, conform procedurilor legale in vigoare.

 

 

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2534 vizualizări11 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0