Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Nu a respectat recomandarile jandarmilor si a fost sanctionat.

In seara zilei de 22 mai a.c., in timpul activitatilor de descarcerare efectuate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, la accidentul produs pe strada Ioan Slavici, jandarmii care asigurau zona, au intervenit pentru izolarea unei persoane care nu a respectat indicatiile oamenilor legii privind accesul in zona de interventie.

 Bogdan A. de 34 de ani a intrat in zona delimitata de jandarmi pentru asigurarea in bune conditii a actiunilor de descarcerare si a refuzat sa paraseasca acest spatiu la indicatiile acestora. Ba mai mult cel in cauza a provocat si un scandal la fata locului.

Barbatul a fost condus de jandarmi in afara zonei delimitate si a fost sanctionat cu 1.000 de lei amenda pentru nerespectarea indicatiilor oferite de oamenii legii ( Legea nr. 61 din1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, art. 2, pct. 29) si cu avertisment scris pentru provocarea unui scandal (art. 2, pct.24).

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - Marius Chiuzan.

 

 

 

0 comentarii2793 vizualizări23 mai 2014




rss 2.0
rss 2.0