Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 28 Martie 2024 - 14587
Campania "Jandarmeria pe intelesul tuturor!" continua in unitati de invatamant din mediul rural.

Campania de informare si prevenire care se deruleaza la nivelul Jandarmeriei Romane si  la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, continua cu  activitati  specifice organizate in unitatile de invatamant. Actiunile realizate sub sloganul: "Stop discriminarii si violentei in scoli! Indiferenta doare!",  au adus de aceasta data in atentia elevilor din mediul rural aspecte privind relatiile dintre acestia, profesori si parinti, pentru eliminarea pe cat posibil a violentei si a discriminarii de orice fel.

Jandarmii s-au intalnit de aceasta data cu elevii din Rebrisoara, carora le-au adus in prim plan aspecte legate de prevenirea violentei cu tot ce implica aceasta. Cadrele Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din Jandarmeria bistriteana au fost prezente in mijlocul elevilor Scolii Generale din localitatea Rebrisoara. Totodata, elevii insotiti de cadrele didactice au intors vizita jandarmilor si au fost oaspetii Sectiei de Jandarmi Nasaud in cadrul actiunii Ziua Portilor Deschise.

Elevilor le-au fost distribuite si pliante ale campaniei, acestia aratandu-se deosebit de interesati de aspectele discutate, de cele mai multe ori fiind initiat un dialog intre acestia si jandarmi.

Astfel de activitati vor continua conform calendarului stabilit in cadrul campaniei.   

                                                                              

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

0 comentarii2751 vizualizări26 mai 2014




rss 2.0
rss 2.0