Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 11478 vizitatori azi
Incendii la grajduri in Dipsa si Dumitra.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat joi, 10 iulie a.c., la ora 19.00, despre izbucnirea unui incendiu la un grajd in localitatea Dipsa, comuna Galatii Bistritei. Doua echipaje ale pompierilor militari din Bistrita, cu autospeciale de lucru cu apa si spuma, s-au deplasat la locul solicitarii. Incendiul se manifesta la nivelul grajdului si a unei anexe si ameninta sa se propage pe o zona mai extinsa, la casa de locuit din apropiere. Interventia a durat circa 120 de minute. Au ars 70 - 80 mp din constructiile din lemn si cca. trei tone de fan. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.

 

Incendiu grajd - Dumitra

 Vineri dimineata, 11 iulie, la ora 02.00,  dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la un grajd din localitatea Dumitra. Pompierii militari din cadrul subunitatii din Nasaud s-au deplasat la locul indicat cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma Din fericire, nu au fost persoane care sa fi avut nevoie de ingrijiri medicale. Incendiul, provocat cel mai probabil de un trasnet, a fost lichidat in mai bine de patru ore. Au ars grajdul din lemn pe o suprafata de cca 250 mp, aproximativ 4,5 tone fan, 30 de saci de ciment si 20 de saci de var depozitati in zona in care se manifesta incendiul.

 

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2338 vizualizări12 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0