Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 374 vizitatori azi
Incendiu gospodarie - localitatea Bichigiu.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat vineri seara, 11 iulie a.c., la ora 23.44, despre izbucnirea unui incendiu la o anexa gospodareasca in localitatea Bichigiu, comuna Telciu. Dupa mai multe reveniri, pompierii militari au fost anuntati ca incendiul cuprinsese o casa de locuit aflata in imediata apropiere a focarelor initiale.

Trei echipaje ale pompierilor militari din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD, s-au deplasat la locul solicitarii.

Primii care au asigurat interventia au fost voluntarii din localitatea Telciu, sprijiniti de cei din localitatea Romuli, fiecare serviciu avand in dotare cate o autospeciala de interventie. Incendiul se manifesta generalizat, cu flacara deschisa la nivelul acoperisului unei case de locuit si a unei anexe si ameninta sa se propage pe o zona mai extinsa, dar si la obiective invecinate. Interventia a durat mai bine de trei ore. Au ars acoperisul casei pe o suprafata de cca. 200 mp, tavanul casei in proportie de 90 %, grajdul din lemn in totalitate si 1000  kg fan.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de efectul termic al curentului electric - conductori sau cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzator.

 

 Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

1 comentariu2142 vizualizări14 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0