Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 30268 vizitatori azi
Interventie de salvare a unui barbat blocat in namol.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat luni seara, 21 iulie a.c., la ora 19.14, despre faptul ca un barbat, in varsta de 36 de ani, a ramas blocat in albia raului Bistrita, in zona podului Jelnii din municipiul Bistrita. Mai mult de jumatate din suprafata corpului era blocata in namol, iar pentru scoaterea barbatului a fost nevoie de interventia pompierilor militari.

Un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat de la locul solicitarii, iar pompierii militari, cu ajutorul unei cordite au asigurat victima si au extras-o in conditii de siguranta.

Barbatul a fost preluat de un echipaj medial si transportat la spital pentru investigatii medicale.

 

Tanar, in varsta de 18 ani, preluat din Valea Mare

 La ora 22.27, 21 iulie a.c., dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat despre faptul ca, pe raza localitatii Valea Mare, un tanar in varsta de 18 ani se afla in stare grava, prezentand o plaga abdominala. A fost preluat initial de un echipaj medical apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta, iar ulterior a fost predat echipajului de terapie intensiva mobila din cadrul SMURD, plecat in intampinare. Dupa stabilizare, tanarul a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, pentru ingrijiri medicale suplimentare.

 

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2191 vizualizări22 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0