Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 29208 vizitatori azi
Incendiu la un magazin alimentar - localitatea Mogoseni, comuna Nimigea.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat sambata dimineata, 2 august a.c., la ora 04.02, despre izbucnirea unui incendiu la un magazin alimentar, situat la parterul unui imobil din localitatea Mogoseni, comuna Nimigea.

Trei echipaje ale pompierilor militari din cadrul Garzii de Interventie Beclean, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD au fost directionate de urgenta spre locul indicat. In sprijin, au intervenit pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Nimigea.

Incendiul se manifesta la nivelul parterului, in interiorul magazinului alimentar si cuprinsese elemente de mobilier si aparatura electrica (casa de marcaj, cantar electronic, frigider, lada frigorifica etc). Focarul a fost localizat si lichidat rapid, impiedicandu-se propagarea incendiului la restul imobilului deservit drept casa de locuit.

Dupa finalizarea interventiei de aproximativ o ora, in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric la un frigider lasat sub tensiune.

 

Interventii SMURD

 

In ultimele 72 de ore, in intervalul 01.08.2014, ora 08.00 - 04.08.2014, ora 08.00, echipajele medicale (medici, asistenti si paramedici) care incadreaza autospecialele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" au fost alocate unui numar de 88 de solicitari primite prin numarul unic de urgenta 112.

In urma accidentelor rutiere produse pe raza judetului Bistrita - Nasaud, au fost inregistrate sapte victime care au avut nevoie de interventia rapida a echipajelor medicale, sase dintre acestea fiind transportate la unitatile spitalicesti din municipiul Bistrita, respectiv orasul Nasaud.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2240 vizualizări04 august 2014
rss 2.0
rss 2.0