Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 08 Martie 2021 - 17532 vizitatori azi
Accident la Ciceu - Giurgesti.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat joi, 7 august a.c., in jurul orei 22.40, despre faptul ca, pe raza localitatii Ciceu Giurgesti, a avut loc un accident rutier in urma caruia doua persoane au ramas incarcerate. Modul SMURD, compus dintr-un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor, impreuna cu doua ambulante apartinand SAJ Bistrita Nasaud - statia Beclean, respectiv SAJ Cluj - Statia Dej s-au deplasat de urgenta la locul indicat.

Autoturismul a parasit partea carosabila, a rupt balustrada unui pod si a ajuns in albia paraului Valea Mare. Conducatorul auto, un tanar in varsta de 19 ani si pasagerul din stanga fata (autoturismul fiind prevazut cu volan pe partea dreapta) in varsta de 16 ani, au ramas incarcerati intre fiarele contorsionate ale autovehiculului.

Pentru a asigura accesul rapid catre victime, constiente pe toata durata interventiei, salvatorii au fost nevoiti sa decoperteze plafonul autoturismului si o portiera. Extractia a durat circa 30 de minute, victimele au fost predate echipajelor medicale in vederea stabilizarii, dupa care au fost transportate la cea mai apropiata unitate spitaliceasca pentru investigatii medicale suplimentare. 

.

 Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2506 vizualizări08 august 2014
rss 2.0
rss 2.0