Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 30686 vizitatori azi
A pescuit pe malul raului Sieu cu plasa monofilament si s-a ales cu dosar penal.

Joi, 07 august a.c., jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita impreuna cu reprezentanti ai Asociatiei Essox Spinning Bistrita-Nasaud, au organizat si desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii pescuitului ilegal. Acestia au surprins un barbat care pescuia pe malul raului Sieu, la confluenta cu raul Somes. Vasile F. de 46 de ani din Beclean a fost prins in timp ce pescuia cu o undita de culoare neagra la varful careia era prinsa o plasa cu fir monofilament din material plastic de culoare verde, cu o lungime de 2,20 si o deschidere de 4 m.

Conform prevederilor O.U.G. 23 din 2008, privind pescuitul si acvacultura, art. 64, lit. k, constituie infractiune si se sanctioneaza cu amenda de la 150 lei la 10.000 lei si interzicerea dreptului de a pescui pe o perioada cuprinsa intre 1 si 3 ani, producerea, importul, comercializarea, detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Jandarmii au intocmit pe numele barbatului, actele de constatare si sesizare, care au fost inaintate organelor de urmarire penala de pe raza orasului Beclean.

 
 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2590 vizualizări08 august 2014
rss 2.0
rss 2.0