Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 29806 vizitatori azi
Accident rutier DN17 C. Accident rutier cu patru victime in loc. Saratel.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat duminica seara, 10 august a.c., in jurul orei 17.40, despre faptul ca, pe DN17 C, in zona Dealul Targului, a avut loc un accident rutier in urma caruia un motociclist a avut nevoie de ingrijiri medicale. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a preluat victima, un barbat de 36 de ani, care era constienta, insa prezenta o suspiciune de fractura la membrul inferior stang si multiple leziuni si traumatisme. Dupa stabilizare, barbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean pentru investigatii medicale suplimentare.

 

 

Accident rutier cu patru victime in loc. Saratel

 Dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat luni dimineata, 11 august, in jurul orei 01.45, despre producerea unui accident rutier pe DN 15 A, pe raza localitatii Saratel. Un autoturism in care se aflau patru persoane, doi copii si doi adulti, a intrat in coliziune cu un cap de pod. In urma impactului, pasagerul de pe locul din fata dreapta, o femeie de 37 de ani, a ramas incarcerata.

Modulul SMURD, compus dintr-un echipaj de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor, impreuna cu un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta s-au deplasat de urgenta la locul accidentului.

Cei doi copii, o fata in varsta de 12 ani si un baiat in varsta de 14 ani, pasageri pe bancheta din spate, au reusit sa iasa singuri din masina si au fost preluati de echipajele medicale pentru a fi transportati la UPU Bistrita.

Pentru asigura accesul rapid catre victima ramasa incarcerata, pompierii militari au fost nevoiti sa indeparteze stalpul si portierele din partea dreapta a autoturismului. Femeia era constienta, cooperanta cu salvatorii, iar dupa 10 minute a fost extrasa si predata echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Dupa stabilizare, aceasta a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita.

Conducatorul auto a refuzat transportul la spital.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2359 vizualizări11 august 2014
rss 2.0
rss 2.0