Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 28376 vizitatori azi
Zilele Bistritei asigurate de jandarmii bistriteni.

La acest sfarsit de saptamana, jandarmii bistriteni vor asigura cu efective marite masurile de ordine publica la zilele orasului. Jandarmii vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor atat in municipiul Bistrita cat si in Viisoara, la scena amenajata in Heidenfield.

          Sambata 23 august a.c., in Parcul Eroilor din Piata Petru Rares jandarmii bistriteni vor asigura ordinea publica la ceremonialul militar religios ocazionat de implinirea a 100 de ani de la primul razboi mondial.

           Tot la acest sfarsit de saptamana jandarmii vor asigura masurile de ordine publica si la manifestarile prilejuite de Zilele Comunei Livezile.

          De asemenea zilnic, jandarmii montani patruleaza in zona montana din aria de competenta, jandarmii montani din Rodna si cei din Piatra Fintinele aflandu-se in mijlocul turistilor cu sfaturi si sprijin de specialitate la nevoie.

 Pentru orice problema pe care o intampina in spatiul montan, turistii pot apela cu incredere la ajutorul oferit de jandarmii montani in orice imprejurare care le poate pune in pericol integritatea fizica si nu numai, sunand la 112.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2044 vizualizări20 august 2014
rss 2.0
rss 2.0