Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 14 Mai 2024 - 14587
Festivalul Usturoiului asigurat de jandarmi.

Peste 50 de jandarmi va asigura masurile de ordine publica la Piatra Fintinele, timp de doua zile, (sambata 06 si duminica 07 septembrie a.c.), la "Festivalul Usturoiului in tinutul Contelui Dracula!". Manifestarea va avea loc la aproximativ 1,5 km inspre Ciosa, din Piatra Fintinele. In mijlocul cetatenilor se vor afla si jandarmii montani din Piatra Fintinele si cei ai Detasamentului 1 Mobil Bistrita, care vor patrula pe traseele turistice cunoscute in zona si zonele frecventate de turisti.

          Totodata, in cea de a doua zi a festivalului jandarmii vor participa si la concursul gastronomic organizat in cadrul manifestarilor prilejuite de "Festivalul Usturoiului in tinutul Contelui Dracula!".  Jandarmeria Bistrita Nasaud va fi reprezentata de o echipa care va gati, pentru a concura cu ceilalti participanti inscrisi in concurs.

       Avand in vedere faptul ca manifestarea este una de amploare, jandarmii recomanda tuturor participantilor:

  • sa respecte regulile stabilite de fortele de ordine (jandarmi si politisti) si de catre organizatori privind accesul in zona pentru evitarea blocajelor;
  • sa evite consumul excesiv de alcool deoarece favorizeaza multe fapte de natura penala sau contraventionala;
  • sa aiba grija de obiectele personale pentru a nu favoriza persoanele cu intentii dubioase;
  • sa nu lase in autoturisme obiecte care ar putea atrage atentia persoanelor certate cu legea.

          Pentru orice problema de natura antisociala care va afecteaza in mod direct sau la care sunteti martori, puteti apela la sprijinul jandarmilor prezenti in zona sau la numarul unic de urgenta 112.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2807 vizualizări03 septembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0