Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Saptamana Prevenirii la Bistrita si Viisoara.

Pe parcursul acestei saptamani ofiteri ai Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Jandarmeriei Bistrita, au stat de vorba cu peste 200 de elevi de la unitati de invatamant din municipiul Bistrita. Ofiterii au fost oaspetii elevilor din clasele V-VIII de la Scoala Gimnaziala nr.7 din Cartierul Viisoara, respectiv ai celor din clasele IX-XII din cadrul Liceului Sanitar Bistrita.

Elevilor le-au fost prezentate aspecte privind faptele antisociale ce pot fi savarsite in scoli sau in legatura cu scoala, principalele reguli pe care tinerii trebuie sa le respecte pentru a nu incalca regulamentele de ordine interioara a unitatilor de invatamant dar si fapte care sunt prevazute de Legea nr.61/199, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala.

In cadrul intalnirilor, elevii au urmarit doua prezentari power-point privind tematica abordata, acestora fiindu-le impartite si pliante care cuprind sfaturi si precizari legislative din domeniul abordat.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2730 vizualizări30 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0