Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 14 Mai 2024 - 14587
Exercitii tactice cu forte si mijloace proprii desfasurate de pompierii militari bistriteni, in cursul anului 2014.

Specialistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" organizeaza anual, in regim propriu sau in cooperare cu alte institutii cu atributii in domeniul gestionarii situatiilor de urgenta, exercitii tactice la diferite obiective din zona de competenta, institutii publice sau operatori economici privati, unde sunt inregistrate aglomerari de persoane.

Pana la aceasta data, in cursul anului 2014, au fost organizate si desfasurate 58 activitati de acest tip la diferite obiective situate pe raza judetului Bistrita - Nasaud, iar pana la finalul anului estimam ca vor fi organizate alte aproximativ zece activitati similare. Scopul acestor actiuni este bine definit si urmareste, pe langa activitatea de recunoastere a obiectivelor din zona de competenta, antrenarea si verificarea personalului, incepand de la alocarea resurselor, timpii de reactie al echipajelor, modul de deplasare pana la locul indicat si gestionarea optima a fiecarui scenariu abordat, care difera de la un obiectiv la altul, tocmai pentru a acoperi intreaga gama de interventii ce intra in atributiile pompierilor militari bistriteni.

Nu mai departe de astazi, 11 noiembrie, incepand cu ora 11.00, pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au desfasurat o activitate care se inscrie in registrul amintit anterior, la un operator economic (hypermarket) situat pe str. Calea Moldovei din municipiu Bistrita. Dupa finalizarea exercitiului, impreuna cu personalul societatii comerciale, au fost trase concluziile si trasate directii de actiune astfel incat, in eventualitatea unei situatii reale, evenimentul sa fie gestionat corespunzator, din toate directiile.

 

                           INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

0 comentarii2793 vizualizări11 noiembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0