Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 28 Martie 2024 - 14587
Exercitiu tactic al pompierilor la Centrul de Ingrijire si Asistenta - Nuseni.

Joi, 11 decembrie 2014, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a desfasurat un exercitiu tactic de amploare la Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoanele cu Handicap din cadrul Complexului de Servicii Sociale Comunitare pentru Adulti - Nuseni. La exercitiu au participat patru echipaje ale pompierilor militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, respectiv Garzii de Interventie Beclean, cu o autospeciala de prima interventie si comanda (A.P.I.C.),  doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD.

Scenariul exercitiului a prevazut salvarea a doua persoane varstnice ramase blocate in saloane diferite si lichidarea incendiului generator al situatiei de urgenta. Personalul unitatii a evacuat cele aproximativ 80 de persoane asistate in complex, iar pentru salvarea celor doua victime au actionat echipajele profesioniste din cadrul I.S.U. "Bistrita".

Dupa finalizarea exercitiului, specialistii inspectoratului au prezentat tehnica de interventie si au prelucrat cu personalul unitatii de ingrijire masurile de prima interventie care se impun a fi luate in cazul producerii unei situatii de urgenta reale.

 

 INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

0 comentarii2758 vizualizări11 decembrie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0