Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 09 Martie 2021 - 16036 vizitatori azi
Campania "Daruind din suflet, poti salva o viata".

Campania pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud "Daruind din suflet, poti salva o viata", demarata la inceputul acestei saptamani,  s-a incheiat astazi, 19 decembrie a.c., in jurul orei 10.00. Incepand de marti, 62 de pompieri militari de la toate subunitatile inspectoratului au donat sange, iar cu ajutorul tichetelor de masa obtinute vor fi achizitionate alimente pentru familiile nevoiase incluse in campaniile umanitare in care inspectoratul este implicat, desfasurate cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Scopul acestei campanii a fost de ajuta semenii nostri aflati la nevoie, fiind constienti de importanta sangelui in tratarea diferitelor afectiuni medicale.

Centrul de Transfuzie Sanguina Bistrita aprovizioneaza atat spitalele din judetul Bistrita - Nasaud, cat si alte clinici din centrele universitare care nu dispun de suficiente unitati de sange. 

 

                         INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

0 comentarii2618 vizualizări19 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0