Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 09 Martie 2021 - 16012 vizitatori azi
Ceremonial la monumentul eroului Ioan SABAU de la Brateni.

ACTIVITATI DESFASURATE DE CATRE MILITARII DIN BRIGADA 81 MECANIZATA "General GRIGORE BALAN" CU OCAZIA SARBATORIRII "ZILEI VICTORIEI   REVOLUTIEI ROMANE SI A LIBERTATII". In organizarea Prefecturii Bistrita-Nasaud, a Asociatiei Luptatorilor din Decembrie 1989, a comenzii Garnizoanei Bistrita si a Primariei comunei Sinmihaiul de Campie, duminica 21.12.2014, a avut loc un ceremonial militar - religios de comemorare si depuneri de coroane si jerbe de flori la monumentul eroului Ioan SABAU de la Brateni, judetul Bistrita - Nasaud. La ceremonial au fost prezenti subprefectul Judetului Bistrita -Nasaud, domnul Ovidiu Victor Frent, viceprimarul municipiului Bistrita, domnul George Avram, seful de stat major al Brigazii 81 Mecanizata, colonel Ioan Vasies, oficiali ai administratiei publice si locale, sefi de institutii deconcentrate, reprezentanti ai diferitelor organizatii non-guvernamentale, cetateni ai localitatii Brateni  si ai municipiului Bistrita.

Dupa oficierea serviciului religios,in scurtele alocutiuni facute, s-au evocat eforturile depuse de cei care si-au dat viata pentru ca noi sa traim intr-o tara libera si democratica, si care nu vor fi uitati niciodata.

Ceremonialul a continuat cu interpretarea de colinde de catre un grup de elevi de la Scoala Generala din comuna Sanmihaiul de Campie si s-a incheiat cu depuneri de coroane si defilarea Detasamentului de Onoare.

 

 

Ofiter cu informarea si relatiile publice,

Lt. col. Florin APAFAIAN.

0 comentarii2646 vizualizări21 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0