Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 28 Februarie 2021 - 24318 vizitatori azi
Trei accidente intr-un interval de 60 de minute.

Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat, luni, 22 decembrie, incepand cu ora 08.12, despre producerea a trei accidente rutiere soldate in total cu noua victime. Pe raza localitatii Poiana Ilvei, pe DJ 172 D, un autoturism in care se aflau trei femei si un barbat a parasit partea carosabila si a intrat intr-un cap de pod. In urma accidentului, doua victime au fost transportate la spital, de catre echipaje SMURD, respectiv S.A.J. Bistrita - Nasaud.

Dupa 30 de minute, echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de Interventie Sangeorz - Bai a fost solicitat pentru a prelua o femeie in varsta de 75 de ani, cu suspiciune de fractura la nivelul unui membru inferior, victima a unui accident rutier. Victima a fost preluata de pe traseu de catre un echipaj SAJ si transportata la spital pentru investigatii medicale suplimentare.

La ora 09.06, un accident de circulatie produs pe raza localitatii Crainimat, DN17, a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112. Un autoturism in care se aflau patru persoane a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul de pe margine soselei, ajungand sub un pod la o adancime de 4 m. Modulul SMURD, compus din doua echipaje de descarcerare si doua ambulante SMURD, sprijinit doua echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta, a ajuns de urgenta la locul solicitarii. Unul din pasageri a ramas incarcerat, iar pentru a-l extrage pompierii militari au executat o decopertare partiala a plafonului. Toate victimele au fost stabilizate si transportate la spital pentru investigatii medicale suplimentare.

 

 

Trei incendii in ultimele 24 de ore.

 Pompierii militari din cadrul ISU "Bistrita" au intervenit pentru stingerea unui numar de trei incendii in localitatile Petris, Maieru si Budacu de Jos. Pagubele materiale au fost limitate considerabil, incendiile fiind provocate de cosuri de fum neprotejate termic fata de materiale combustibile, respectiv afumatori de carne lasate nesupravegheate.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2527 vizualizări23 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0