Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 03 Martie 2021 - 40874 vizitatori azi
Accident rutier in Sangeorz - Bai.

Modulul SMURD, compus dintr-un echipaj de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor, sprijinit de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita - Nasaud, a fost solicitat prin numarul unic de urgenta 112, marti, 30 decembrie, la ora 01.40, pentru acordarea primului ajutor unui numar de sase victime ale unui accident rutier produs in localitatea Sangeorz Bai. Doua autoturisme, in care se aflau cate doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 18 si  25 de ani, au intrat in coliziune, iar unul dintre acestea a ajuns rasturnat pe plafon in santul de pe marginea partii carosabile.

In autoturismul rasturnat, un barbat si o femeie au ramas incarcerati in habitaclu, fiind blocati intre bordul masinii si scaunele din fata. Celalalt barbat a reusit sa iasa singur din autoturism si a fost preluat de un echipaj medical alocat cazului si transportat la spital.

Pompierii militari au fost nevoiti sa indeparteze o portiera si mai multe elemente de caroserie pentru a facilita accesul rapid al echipajelor medicale catre victime. Pe toata durata interventiei, cele doua victime au fost constiente, cooperante cu salvatorii, iar dupa extractie au fost stabilizate si transportate la spital pentru investigatii medicale suplimentare. Pasagerilor celuilalt autoturism implicat in accident li s-au acordat asistenta medicala la locul evenimentului, ulterior refuzand transportul la spital.

 

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2317 vizualizări30 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0