Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 21414 vizitatori azi
Incendiu in municipiul Bistrita si in orasul Singeorz Bai.

Vineri, 6 februarie a.c., la ora 16.32, Dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. a fost informat despre faptul ca o casa de locuit din municipiul Bistrita, str. Dambului, este cuprinsa in totalitate de flacari. Doua echipaje de interventie, cu autospeciale de lucru cu apa si spuma, s-au deplasat la locul solicitarii. Din cauza drumului impracticabil, ultimii doi kilometri din itinerariul de deplasare au fost parcursi pe jos. Din pacate, incendiul a fost anuntat tarziu, de catre persoane care se aflau la distanta fata de locul solicitarii, iar in momentul in care echipajele de interventie au ajuns la locul indicat, casa din lemn, intinsa pe o suprafata de aprox. 50 mp, arsese in totalitate.

 

 

Incendiu la o casa de locuit in orasul Singeorz Bai

             Sambata, 7 februarie a.c., la ora 21.03, Garda de Interventie Singeorz - Bai a fost alertata in urma unui apel pe numarul unic de urgenta 112 care anunta faptul ca o casa de locuit din localitate, str. Somesului, a fost cuprinsa de flacari.

            Doua echipaje de interventie cu autospeciale de lucru cu apa si spuma, sprijiniti de pompierii voluntari din Singeorz Bai, respectiv Maieru, au actionat pret de aproximativ doua ore pentru localizarea si lichidarea incendiului care ameninta sa se propage la obiectivele invecinate.

            Incendiul a fost lichidat in limitele gasite, iar dupa finalizarea interventiei s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un cos de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.

            Au ars acoperisul casei pe o suprafata de cca. 170 mp, articole de imbracaminte, carne si slanina (160 kg) si s-au degradat tavanele pe aproximativ 60 mp.

 

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".


Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2548 vizualizări09 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0