Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 09 Martie 2021 - 16026 vizitatori azi
Jandarmii - prietenii celor care respecta legea! - "Saptamana prevenirii" a demarat din nou in liceele bistritene.

Odata cu inceperea cursurilor, jandarmii s-au intalnit din nou cu elevii din municipiul Bistrita. De aceasta data, cadre din Compartimentul Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale, au fost oaspetii liceenilor. Elevii claselor IX-XII de la Liceul de Arte  "Tudor Jarda" Bistrita, au primit marti, 17 februarie a.c., sfaturi privind evitarea savarsirii de fapte antisociale in scoli sau in legatura cu scoala.

         Elevilor le-au fost distribuite si pliante care cuprind informatii utile legate de posibilele probleme pe care le pot intampina in spatiul scolar.

        Activitatile vor continua miercuri, 18 februarie a.c. in municipiul Bistrita, jandarmii urmand a se intalni cu elevii claselor a VII - a si a VIII - a de la aceeasi institutie de invatamant.

       "Saptamana Prevenirii" este organizata in cadrul programului "Jandarmul - prietenul celor care respecta legea!" si va continua joi si vineri cu activitati specifice dedicate elevilor de la Colegiul National "Liviu Rebreanu", respectiv Colegiul National "Andrei Muresanu" Bistrita, (clasele IX-XII).

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.


0 comentarii2408 vizualizări18 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0