Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni si sanctiuni aplicate de jandarmi la sfarsit de saptamana.

In ultimele 48 de ore, jandarmii bistriteni au executat mai multe actiuni specifice pe raza municipiului. Principalele abateri constatate au fost legate de sanctionarea cersetoriei dar si a prostitutiei. Au fost constatate 13 fapte de natura antisociala, totalul amenzilor aplicate ridicandu-se la 3.300 lei si doua avertismente scrise.

        Totodata, la acest sfarsit de saptamana jandarmii au intervenit si pentru aplanarea unor scandaluri pe raza municipiului Bistrita.

        Jandarmii montani din Rodna au executat patrulari in aria de competenta unde s-a constatat o scadere a stratului de zapada (aprox. 20 cm.), fata de perioada anterioara, fapt care a dus si la scaderea numarului de turisti din zona montana. Din fericire nu exista pericol de avalanse, in schimb drumurile forestiere sunt greu accesibile in aceasta perioada deoarece sunt acoperite cu gheata.

        Jandarmii montani din Piatra Fintinele au asigurat la sfarsit de saptamana masurile de ordine publica in zona Obcioare - Pasunea Rusu, unde s-a desfasurat Festivalul de schi fond si biathlon, unde nu au fost constatate probleme deosebite.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2793 vizualizări23 februarie 2015




rss 2.0
rss 2.0