Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 1828 vizitatori azi
Dorel Nistor - din nou locul I la tenis de masa!

In ultima zi a lunii februarie s-a desfasurat la Bistrita turneul AMATUR la tenis de masa, turneu organizat de colonel Florin Apian (I.P.J. B.-N.) si de plutonier major Dorel Nistor din cadrul Jandarmeriei bistritene. Campionatul a fost organizat in sala de tenis de masa Gheorghe Bozga din Bistrita. Concursul s-a desfasurat la categoriile Open si Amatori, pe grupe inferioare si superioare.

         In urma disputarii jocurilor la mese, plt. maj. Dorel Nistor din cadrul Jandarmeriei bistritene  a ocupat locul I la categoria Open, acesta fiind urmat pe locul II de Gabriel Gogu - Cluj - Napoca,  locul III - Vasile Morosanu din Suceava, locul IV fiind ocupat de Vlad Farcas din Cluj - Napoca.

        La categoria Amatori clasamentul final este urmatorul: Farkas Bence - Targu Mures, Denes Ferenc - Praid, Kantor Imre Zoltan - Reghin, Curpas Ioan - Oradea.

       In perioada 16-21 martie a.c., plt. maj. Dorel Nistor va participa si la Campionatul de Tenis de Masa al Ministerului Afacerilor Interne care se va desfasura la Buzau.              

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2737 vizualizări02 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0