Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 2914 vizitatori azi
Campania nationala "Nu Tremur la Cutremur!".

In contextul campaniei nationale "Nu tremur la cutremur", Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" se raliaza unitatilor subordonate Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta in vederea diseminarii informatiilor promovate in cadrul acestor actiuni. Specialistii Inspectiei de Prevenire din cadrul inspectoratului desfasoara, in perioada 03.03 - 05.04.2015, actiuni axate preponderent pe activitati practice si informare preventiva in unitatile de invatamant de pe raza judetului Bistrita - Nasaud.

In cadrul acestei campanii, vor fi folosite 2000 flyere, 1000 pliante, 500 stikere si 100 afise cu mesaje clare, specifice campaniei de informare si constientizare abordata.

Astazi, 3 martie a.c., personalul din cadrul Serviciului Protectie, Pregatire si Educatie Preventiva a Populatie desfasoara activitati in contextul acestei campanii la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr. 1 Bistrita si maine, 4 martie a.c., la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului - Centrele pentru Protectia Copilului Beclean, respectiv Nasaud. Actiunea va continua joi, 5 ianuarie, la Scoala Generala din cadrul Colegiului National "Andrei Muresanu" si treptat, in perioada propusa, la toate institutiile de invatamant din comunitatea noastra.

In continuare, campania va fi diseminata, prin intermediul intreg personalului inspectoratului, la institutii publice cu aglomerari mari de persoane, operatori economici si nu in ultimul rand, la nivelul localitatilor.  Pagina web: www.nutremurlacutremur.ro .

 

  INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

0 comentarii2373 vizualizări03 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0