Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 20380 vizitatori azi
Accident rutier - autocamion cazut in prapastie.

Miercuri dimineata, 4 martie a.c., la ora 8.10, dispeceratul integrat I.S.U. - .S.A.J. a fost informat despre faptul ca la iesirea din localitatea Magura Ilvei, spre localitatea Arsita, pe DC 4, un autocamion a cazut intr-o prapastie, de la o inaltime de cca. 100 m, ajungand in albia raului Ilva.

            Un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de Interventie Singeorz - Bai, alaturi de un echipaj apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta s-au deplasat la locul indicat. In sprijin, a fost alocat si echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, care a plecat de urgenta din municipiul Bistrita spre locul producerii accidentului.

            In urma impactului extrem de violent, autocamionul a fost distrus in totalitate. Din pacate, pasagerul din dreapta, in varsta de 23 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viata, echipajele medicale fiind nevoite sa constate decesul, in timp ce conducatorul autocamionului, in varsta de 22 de ani, a fost gasit in apa rece a raului Ilva, constient, in soc hipotermic, cu multiple leziuni si traumatisme. Victima a fost preluata de echipajul de prim ajutor SMURD si transportata la UPU Bistrita pentru continuarea investigatiilor medicale.

            In paralel, conducatorul auto a ramas incarcerat in cabina avariata a autocamionului, pompierii militari procedand pentru extragerea acestuia si transportul pe malul raului.

 

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2282 vizualizări04 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0