Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 20232 vizitatori azi
Comunicat de presa numire in functie loctiitor la Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

Astazi, 04.03. a.c., incepand cu orele 09.45, pe platoul Unitatii Militare 01331 Bistrita a avut loc festivitatea numirii colonelului Ioan Marian CRISTUREAN in functia de loctiitor al comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", incepand cu data de 01.03.2015. La festivitate au fost prezenti comandantul Diviziei 4 Infanterie "GEMINA",general de brigada Ioan MANCI, comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", general de brigada Ovidiu - Liviu UIFALEANU, seful personalului Diviziei 4 Infanterie "GEMINA", colonel Calin LAUR, cadrele din comandamentul brigazii si militarii din subunitatile de brigada.

In alocutiunea rostita, comandantul diviziei a subliniat ca ofiterul a parcurs toate treptele ierarhiei militare, perfectionandu-si de-a lungul timpului pregatirea militara si de specialitate atat in tara cat si in strainatate, a participat la misiuni in Teatrul de Operatii din Afganistan si de-a lungul carierei militare a indeplinit functii de executie si conducere, pana la nivel comandament divizie.

In final, generalul de brigada Ioan MANCI l-a felicitat pe colonelul Ioan CRISTUREAN, subliniind ca este ferm convins ca acesta isi va indeplini cu profesionalism si daruire atributiile functiei pe care a fost numit.

 Activitatea a continuat cu citirea Ordinului ministrului apararii nationale care pe data de 25.10.2014, pentru rezultatele obtinute in cei peste 30 de ani de activitate desfasurata in arma si specialitatea militara de care apartine,domnului colonelul Gheorghe Ilie TANCO, i se confera Emblema de Merit "In Serviciul Armatei Romaniei" clasa I..

De asemenea, Presedintele Romaniei, prin Decretul nr.887 din 12.12.2014, dorind  a rasplati meritele domnului plutonier major Marian SUTEU, in semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile si inaltul profesionalism dovedite in executarea misiunilor incredintate de-a lungul timpului, confera Medalia Nationala "Serviciul Credincios" , clasa a III - a, cu insemn pentru militari.


 Ofiter cu informarea si relatiile publice la U.M. 01331 Bistrita,

Lt.col.

          Florin APAFAIAN.

0 comentarii2667 vizualizări04 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0