Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 27 Iulie 2021 - 14587
Prevenirea violentei in sport in atentia Jandarmeriei bistritene.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud a gazduit miercuri, 4 martie a.c., o intalnire intre reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor sportive cu atributii in organizarea,  prevenirea si combaterea violentei in sport. La intalnire au participat, de asemenea, reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "BISTRITA" al Judetului Bistrita-Nasaud, ai Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, ai Politiei Locale si ai Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud.

          Intalnirea a avut drept scop aducerea in atentia celor interesati a prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, modificata prin Legea nr. 10/2012, cu accent pe obligatiile organizatorilor de competitii, ale personalului de ordine si siguranta si masurile care se aplica in situatia nerespectarii prevederilor legale in domeniu.

         Avand in vedere faptul ca a fost organizata cu ocazia reluarii sezonului competitional, in cadrul acestei intalniri s-a stabilit si modalitatea in care institutiile si organizatiile cu atributii in acest domeniu vor coopera si colabora pentru a asigura buna desfasurare a competitiilor sportive de la nivel local si judetean in acest an.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2317 vizualizări04 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0