Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 27 Iulie 2021 - 14587
Incendiu hala - service auto in localitatea Ciceu Mihaiesti.

Miercuri dimineata, 18 martie a.c., la ora 04.40, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat despre producerea unui incendiu la o hala in care se afla un service auto, situata in apropierea Drumului National 17, in localitatea Ciceu Mihaiesti. Incendiul se manifesta violent la nivel acoperisului imobilului cu flacari inalte de peste 10 m. Au fost alocate progresiv, doua echipaje de interventie cu autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de Interventie Beclean, un echipaj cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, respectiv doua echipaje cu autospeciale de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Dej apartinand  ISU "Avram Iancu" al judetului Cluj,

            Autovehiculele din apropiere, autocamioane si autoturisme, au fost relocate pentru a nu fi afectate de flacarile puternice de la nivelul acoperisului. Din fericire, nu au fost inregistrate victime. Interventia a durat aproximativ patru ore, focarele fiind localizate si lichidate in cca. doua ore.

            Suprafata totala afectata de incendiu a fost de cca. 600 mp, pompierii militari reusind impiedicarea propagarii incendiului in interiorul halei. Dupa finalizarea interventiei, in urma anchetei demarate la fata locului, s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de aprinderea unor materiale combustibile (lemn) situate in apropierea unui cos de fum.

 

 

            Alte evenimente gestionate de I.S.U. "Bistrita" in ultimele 24 de ore

 Un echipaj al pompierilor militari bistriteni a stins un incendiu la un apartament din municipiul Bistrita, str. Aleea Heniu, marti, 17 martie a.c., in jurul orei 16.00. In urma interventiei pompierilor, pagubele materiale (elemente de mobilier si textile) au fost limitate la o singura incepere.

  • Trei echipaje de interventie din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud au stins, marti, 17 martie, in jurul orei 17.00, un incendiu izbucnit la o casa de vacanta din localitatea Floresti. Imobilul din lemn a ars in totalitate, flacarile amenintau sa se extinda, sub actiunea curentilor de aer, la alte trei proprietati invecinate. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, in urma unor actiuni de igienizare a unor terenuri agricole din apropierea casei de vacanta.
  • Un echipaj al pompierilor militari din cadrul Garzii de interventie Prundu Birgaului a actionat marti, 17 martie, la ora, 18.30, pentru stingerea unui incendiu la un vagon de marfa situat in gara CFR din localitatea Susenii Birgaului.  
  • Un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a actionat marti, 17 martie a.c., la ora 19.15, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca din localitatea Budacu de Jos.
  • Pompierii voluntari din cadrul SVSU Rodna au actionat rapid, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu care se manifesta la nivelul acoperisului unei case de locuit din localitatea Rodna. Apelul pe numarul de urgenta unic 112 a fost efectuat marti, 17 martie a.c., in jurul orei 19.00. Pagubele materiale au fost limitate considerabil, inainte ca flacarile sa se extinda la incaperile locuintei.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2737 vizualizări18 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0